2012 m. gruodžio 31 d., pirmadienis

What's up, gyvate.

Slenkant paskutinėms metų valandoms rymau prie stalo žiūrinėdama 2012-ųjų nuotraukas. Kokie ilgi buvo tie metai! Pusės net neprisimenu. Čia toks minimiksas apie viską ir visus: vieni buvo,kiti yra, o treti dar bus. Kai kurie- viskas kartu.


Nebegalvoju apie praeitį, bet ateitimi irgi negyvenu. Nors nieko sau nežadu kitiems metams, bet stengsiuosi būti čia ir dabar. 
Šiandien taip melancholiškai, bet ne liūdnai. Džiaugiuosi, kad kažkas baigėsi, džiaugiuosi ir kad prasidės.

O visiems noriu palinkėti ramybės. Ne visos problemos yra tokios didelės, kokios atrodo. Ir ne viskas taip blogai. Būkit ramūs: viskas bus, kaip turi būti.
Dar palinkėsiu tikrumo. Šiemet ypač įvertinau šitą reiškinį. Tikri žmonės- tikra retenybė!
Taip pat kantrybės, valios ir stiprybės, taip reikalingų tikslams pasiekti ir svajonėms pildyti.
Būkit geri vieni kitiems, nepamirškit savęs, mylėkit ir būkit mylimi ir turėkit omeny, kad laimė ateina pas tuos, kurie šypsosi.

Sau, ko gero, palinkėsiu to paties.

Šiandien tiek, jau skubu į paskutinę šiemet kelionę po butikus, o prieš tai dar turiu rasti spintos gilumoj suknelę vakarui. Beje, mergaitės: šių metų simbolis gyvatė nors ir juoda, bet juodos spalvos nemėgsta- astrologai ir kiti burtininkai siūlo prabangias spalvas šventiniam apdarui. Aš išsirinkau tamsiai avietinę :)

  • Būtų simboliška pasidalinti kokia nors daina, tapusia "Metų daina". Deja, apie tai nepagalvojau, todėl čia- kelios minutės išsijudinti.

Ačiū, kad skaitėt ir gyrėt. 
Pasimatom čia kitais metais, o gal šiandien Gargare..?


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą