2012 m. gruodžio 3 d., pirmadienis

I'll be fine, I'll be good

Ou Em Džy. Prisnigo! Visą rytą draskausi po namus plėvesuodama chalatu ir dainuodama kalėdines dainas bei taip gąsdindama šunį. Nemaniau, kad būsiu šitaip pasiilgusi žiemos. Jau net eglutę niežti nagus papuošti, nors šiaip jau sakyčiau, kad dar smarkiai per anksti. Eglutė palauks, ko gero.
Atėjo dar vienas pirmadienis po dar vieno gražaus savaitgalio. Penktadienį apšokom keletą klubų, šeštadienį Rotušėj įžiebėm eglutę, sekmadienis (jau ketvirtas) praėjo G- LOFT. Livin' is easy! Beje, Kauno eglutė šiemet visaip kaip rekordiška (daug tūkstančių konkorėžių, pora kilometrų lempučių etc.), bet kartu ir gražesnė nei praėjusius kelerius metus. Bus naujas taškas pravažiuoti vakarais, be to, tiek daug žmonių prie jos fotografuojasi, užsimaniau ir aš :)




 Apskritai, kiekvienais metais išprotėju dėl visokių Kalėdinių dekoracijų, galėčiau visus metus gyventi apsikarsčius girliandom arba lemputėm.
Ir dar: jei žlugs mano dantukų fėjos karjera, atidarysiu dovanų pakavimo saloną- popieriaus, kaspinų ir lipnios juostos šventovę. Turėkit omeny.








Šiandien labai trumpai. Turiu visokių smulkių ir nelabai darbelių, apie vieną iš jų (patį smagiausią), kada nors vėliau. Čia maža užuomina apie su juo susijusią kūrybinę stovyklą ant mano kambario grindų: 



 Kalėdinėms dainoms bloge dar ne metas, jų galima prisiklausyt akropoliuose. Todėl šiandienos daina- iš savaitgalio:

  • Pursuit Of Happiness
  • Šiandien 20-ąjį gimtadienį švenčia SMS žinutė. Sveikinimai, žinute, bet šiuo metu naudoju nemokamą app "Facebook messenger". Čia šiaip.
  • Ar žinojot, kad bučiuojantis galima apkursti? Na, mano turimos geresnės nei vidutinės fiziologijos- anatomijos žinios nepaaiškina, kaip tai įmanoma, bet tokiu faktu apšvietė dar viena išmanioji programėlė "What The Facts". Nežinau, kaip ji atsidūrė mano telefone, prisiekiu.
Iki greito!



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą