2013 m. vasario 13 d., trečiadienis

One day

Visko tiek daug ir tas viskas taip nesusiję, kad net nežinau, nuo ko pradėti. 

Tai pradėsiu nuo nuotraukų ir trumpo pasakojimo: praėjusį penktadienį švenčiau mediumą. Dar neapsisprendžiau- linksma ar liūdna, jog praslinko pusė mokslų universitete ir po dar tiek pat laiko jau reikės kažką daryt gyvenime. Pavydžiu tiems, kurie jau daro, bet pavydžiu ir sau, kad dar galima nieko nedaryti. 
Taigi, apie šventę. Viskas buvo gana prabangu, solidu ir tikrai gražu. Pleveno visi įmanomi kvepalai, sklaidėsi suknelių šilkai ir klapsėjo dirbtinės blakstienos. Vėliau, žinoma, balius pakrypo linksmesne kryptim ir viskas buvo nebe taip gražu, bet apie tai kalbėti nėra reikalo. 

Kasdien slampinėju ,,pasipuošus" džinsais ir Timberland'ais, todėl vien užsimesti kokį nors puošnesnį apdarą man jau yra šventė. Kaip ir tos priklijuotos blakstienos (prisiekiu, klijų likučiai matosi dar šiandien) arba tamsus lūpdažis, pusbrolio pavadintas mėlynių uogiene. Bet ką tie vyrai supranta. 

Šiandien esu ypač mergaitiškai nusiteikus, tai gal šitą temą ir paplėtosiu. Pakutiniu metu daug laiko praleidžiu namie, kas yra baisiai blogai vien dėl to, kad čia yra šaldytuvas. Rezultatas- sportuoju beveik be reikalo :) 
Atradau keletą gerų mados blogų, todėl dabar turiu papildytą savo mėgstamiausiųjų sąrašą:
  • Sincerely Jules prisijungia prie Coline blogo ir šiuo metu užima pirmą vietą. Stilius- 11 balų iš 10.
  • Lietuviškas brand'as: Amoureuse de Mode ir Feed your fashion animal. Nei užima antrą vietą, nei neužima- tiesiog yra tarp mėgstamiausių.
  • Dar yra tokie blogai, kurie yra kaip žurnalas- tiesiog gražūs pažiūrėti. Nuotraukos tai jau tikrai pavydėtinos: Bartabac, Costume Mariannan, Atlantic- Pacific (pažiūrėjus šitą man visada kyla klausimas- kiek pinigų turi ta moteriškė..?), ir dar vienas, kuris tikrai išsiskiria iš kitų- Love Aesthetics.
  • Paskutinis atrastas irgi truputį kitoks: Style has no size. Kalba ten sukasi apie nestandartinę figūrą (o gal kaip tik standartinę..?), plus- size modelius ir mirtingąsias, ir šiaip apie dalykus, kurie būna ir kituose bloguose. Kadangi dėl svorio per daug nesuku galvos, tai ne dėl to ir blogas patinka. Ten randu labai gerų iliustracijų, kurios tikriausiai yra autorinės, bet gal nebūsiu nubausta už tai, kad pasidalinsiu keliom: 




Ta citata apie batus labiausiai patinka. Tuo vadovaudamasi visada būnu sau pati gražiausia :)

Tiek apie mergaitiškus reikalus, atsiprašau skaitytojų ne mergaičių.

Rytoj, kaip žinia, Valentino diena. Nors ir suvokiu, kad tai- Maximos šventė, vis tiek kažkaip nejaukiai tą dieną jaučiuosi, jei esu viena. Taip ir norisi padaryti ką nors negero... Todėl mąstau suorganizuoti pasimatymą su draugėm, kurios irgi yra Forever Alone, kad būtume Together Alone
Pradėjus tokią temą prisiminiau, ką kartą sakė protingoji mano grupės seniūnė. Žodžiu, yra tokių moterų, kurios iki 21 metų būna vienos, bet kai sueina 22- vyrais tiesiog lyja. Labai apsidžiaugiau, sulaukus tokių žinių, nepaisant to, kad dar pusmetį reikės palaukti ir kad tais vyrais visada truputį lynoja, tik kad tobulas vyras neegzistuoja, o man reikia kaip tik tokio. Kartą girdėjau iš kažkokio psichologo, jog moteris, kuri myli save, yra protinga ir graži vidumi, savim pasitiki ir žino, kad yra geriausia, rimtai net neieško antros pusės, nes kam jis, nabagas, jai reikalingas..?
Juokinga esu pati sau. Apskritai tai visokie meilės reikalai šiuo metu nėra pirmose pozicijose. Niekad ir nebuvo. 

Šiandien kažkoks kitoks gavosi tekstas. Gal todėl, kad dar rytas arba todėl, kad viskas pradeda dėliotis į savo vietas, kur, tikiuosi, ir liks. Arba dar todėl, kad po dviejų savaičių ateis pavasaris!

  • Savaitgalio citatos ,,apdovanojimas" be konkurencijos atitenka draugei Gabrielei: ,,Biški pažįstu tave. Tu nekenti dovanos, įdėtos į maišelį ir kartais imi mano Naivybės akinius". Gaila, kad negaliu paviešinti, kokiame kontekste tai buvo pasakyta, bet sakinys labai pralinksmino.
  • Dar vienas sakinys buvo pasakytas mano tėčio, kai vakar kalbėjom apie dienos naujienas ir tai, kad savo pareigas apleido dabartinis popiežius. Iš pradžių maniau, kad popiežiui atsibodo pasaulyje vykstančios nesąmonės ir jis dramatiškai trenkė durim sakydamas ,,my work here is done". Na, tikroji priežastis buvo ta, kad jis jau tiesiog per senas vadovauti bažnyčiai, kas pasak tėčio yra ,,nu ir gerai. Tai vežioja paskui gyvą mumiją stiklainyje".
  • Pavadinimo daina: One Day 
  • Ir jau galutinai pribaigti šitą supermergaitišką įrašą- truputį ,,seilėtas'' coveris, bet labai mėgstu tą berniuką Sam Tsui, todėl manau, kad jam čia vieta.
Viskas, laukit pavasario ir iki!




Komentarų nėra:

Rašyti komentarą