2012 m. liepos 5 d., ketvirtadienis

If happy ever after did exist

Ar žinot, kas yra visiškas, absoliutus atsipalaidavimas? Toks buvo mane ištikęs paskutines tris dienas pačia intensyviausia forma. Aplankiau jūrą, kurios buvau pasiilgus iki skausmo. Tris nuostabias dienas valgiau šlamštą, neploviau indų, neklojau lovos. Net nevažinėjau dviračiu- visur ėjau pėsčiomis. Suvaikščiojau gal pusę atstumo Kaunas- Palanga, bet neatsimenu, kada paskutinį kartą taip maloniai leidau laiką.
Visada labiausiai mėgau savo pačios kompaniją, todėl į ekskursiją pasiėmiau tik save. Tikėjausi, kad taip galėsiu apmąstyt savo egzistenciją, bet įstengiau tik galvot, ką valgysiu vėliau ar kuriuo keliu eisiu namo. Relaksas dviem šimtais procentų! 
Visada mėgau Palangą, nepaisant to, jog daugelis sako, kad tai- kaimiečių kurortas, skruzdėlynas, kad ten nėra ramybės ir taip toliau labai toli. Man tas miestas sukelia labai daug prisiminimų, o ramybė ten ateina lyg iš vidaus, visai nesvarbu, jog aplinkui zuja snarglėti vaikai ir šviesiaplaukės rusės. 
Dabar svarstau, jog reikėjo dar ir išmanųjį išjungti, nes, neslėpkim, nuo feisbuko dar niekas toli nepabėgo. Kaip ten bebūtų, pasikroviau tiek energijos, jog turėtų užtekti ateinančioms dienoms darbe, kur bus tikra apgultis šiltą šventinį savaitgalį. 
Trumpai tariant: mano pirmos mini atostogos buvo geresnės nei planuota (jei apskritai kas nors buvo planuota). Graži jų pabaiga buvo tradicinis kaunietiškas maršrutas Amfiteatras- Sambaris- McDonaldas. And the living is easy!





  • Savaitgalio veikla- žaidimas su Instagram programėle, kaip kad dabar reikalauja mada. Smagus dalykas, ką čia ir bepridursi. Kitas smagus dalykas yra naujas išmaniojo soft'as (jau mėtykit akmenis, kalbininkai), kurio pavadinimas, jei neklystu, susijęs su ledais ir už kurį ačiū draugui Mantui (prižadėjau, jog paminėsiu) ir po kurio atsiradimo telefone radau visokio plauko pornografijos (taip pat negalėjau nutylėti). Taigi.
  • Atsotogų daina, kurios klausiau tiek kartų iš eilės, kol išmokau žodžius: "Payphone".
  • Geriausi dalykai, laukę namie: močiutės balandėliai, mano gyvūnai ir pradėtas trečias ,,Draugų'' sezonas.
Kol kas tiek. Vasarą gyvenimas apdžiūsta nuo karščio, todėl ir blogas truputį atostogauja. Bet parašiau, ką norėjau ir ką reikėjo, o dabar ,,Draugai'' jau nekantrauja, kaip ir braškės šaldytuve.
Iki pasimatymo!


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą