2014 m. sausio 2 d., ketvirtadienis

2014!

,,2014-aisiais bus visko"- tokia frazė ant žurnalo viršelio patraukė mano akį šiandien ryte. Dorodama pyragą pusryčiams perverčiau paskutinio mėnesio spaudą, kurią namo vis tempia mama ir kurios per visą tą šventinį pamišimą nespėjau apžvelgti.
Visuose žurnaluose tas pats: mados, maistas, žmonės, apie kuriuos rašoma neaišku kodėl, o gruodžio mėnesio numeriuose ir nekuklios apimties astrologinės rašliavos. Šiaip manau, jog horoskopais netikiu, bet visada kyla klausimas: jei paskaitau, tai gal vis dėlto tikiu..? 
Kaip ten bebūtų, pasmalsavau, ką man žada žalio arklio metai. Nieko blogo, ir tai jau yra gerai. Bet tada įsijungiau feisbuką ir radau ten tekstą, kuris lyg ir apvainikavo mano astrologinį tyrimą: ,,Vienintelį teisingą horoskopą". Sužinojau ne tik savo likimą ateinančiais metais, bet dar ir tai, kad pagal zodiako ženklą esu žirnelis. Na, ne pati blogiausia daržovė; geriau, nei burokėliai, pavyzdžiui.

Šitas įrašas turėjo atsirasti prieš dvi dienas, bet paskutiniu metu rašyti man sekasi sunkiai. Toks jausmas, kad viskas, ką sugalvoju, neturi prasmės. Todėl kiekvienas ilgesnis pasisakymas reikalauja ne tik laiko- jėgų taip pat. Bet atsigavau po Naujųjų šventės, nuraminau mintis ir kūną, todėl prisėdau Jums visiems palinkėti ko nors gražaus. Tą daryti niekada ne per vėlu, žinokit :)

Nauji metai visada laikomi nauja pradžia, turėkit tai omeny, jei kažką norisi keisti. Kodėl nauja data negalėtų būti atskaitos taškas..? Darykit viską, ką norisi daryti, nes jei ne dabar, tai kada? Vienas iš šiandien perskaitytų horoskopų sako, jog tam tikri įvykiai gali būti labai didelių permainų pradžia, tai nepražiopsokit savo šanso!
Būkit dėmesingi ne tik sau, bet ir kitiems. Geras jausmas, kai kažkam rūpi, bet dvigubai geresnis, kai esi kažkam tikrai reikalingas. Mylėkit žmones, kurie yra aplinkui, nes meilė tikrai išgelbės pasaulį: sakau tai visiškai nuoširdžiai.
Kartais sustokit ir pamąstykit, kiek daug turit gyvenime. Vertinkit, džiaukitės ir turėsit dar daugiau. Nes niekada nebus pakankamai, jei galvosit apie dalykus, kurių neturit.
Durys atsidaro tik tiems, kurie nebijo belstis. Svajokit, kelkit sau tikslus ir jų siekit. Kartais žmogus laimi, kartais tiesiog pasimoko. Todėl nebijokit pralaimėjimų ir nesėkmių. Aš prieš priimdama drąsius sprendimus visada pagalvoju, kas gali nutikti blogiausio. Nustebsit, kai paaiškės, jog nieko. Tik išdrįskit.
O gal mažos nesėkmės parodys tikrąjį kelią? Žvaigždės juk nešviečia, jei nėra tamsos. Vėl kartojuosi: tik išdrįskit. Nes jei nebandysit, tai ir nesužinosit.
Būkit žmonėmis, kuriais norit būti. Ir- svarbiausia- būkit laimingi.



















Gerų metų ir iki pasimatymo!


 

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą