2013 m. rugsėjo 1 d., sekmadienis

Apie vasarą

Kaip visada, šniukštinėju praeityje.
Aptikau įrašą, kuriam lygiai treji metai, bet vis dar juo žaviuosi ir kiekvieną kartą skaitydama puikiai jaučiu tą nuotaiką. Nors Rugsėjo 1-oji man visada atrodė labai graži šventė (net mokykloj), ta diena turėjo būti liūdnesnė už liūdną. Šiandien visai taip nesijaučiu, bet kažkodėl norisi pasidalinti:

Stoviu šaltam vėjyje ir ašaros, rodos, nesibaigia. Kaip mažą paveiksliuką matau vasarą priešais save. O gal už savęs.
Ir matau save toj vasaroj. 
Visas nemiegotas naktis ir pramiegotas dienas. Užuodžiu vyno kvapą. Girdžiu muziką ir mergaitiškus balsus, klykaujančius dainos žodžius. Smėlis kišenėse, vėjas plaukuose, žolė po nugara. Skambantys telefonai, pro mašinos langą bėgantys vaizdai, besidaužanti širdis. Laukimas kiekvieną minutę, laukimas kiekviena kūno ląstele. 
Turi pasitraukti iš žmogaus, kuriuo buvai ir prisimintį žmogų, kuriuo turėtum būti.
Prisiminsiu, kuo norėjau būti.
Iškrenta viena ašara. Po jos- antra, septinta... Pasipila kaip tas smėlis iš kišenių, nesustabdomos kaip vėjas.
Prisimenu, kuo turėčiau būti. Ir būsiu, kai pamiršiu, kas buvau. Ir kai nebemylėsiu tų, kurie buvo.

Vasaros, aišku, jau ilgiuosi, bet rugsėjį pasitikau su gera nuotaika, užsidegimu ir šviežiom idėjom. Tikiuosi, Jūs irgi nusiteikę darbui, apsiginklavę kantrybe, bet nepamiršę, kad bus laiko ir atsipalaiduoti ir tą vasarą prisiminti. Neįsileiskit rutinos į namus ir rudens į širdį :)

Beje, moterys, ar jaučiat- prasideda naujas sezonas, todėl kraustysim spintas ir keisim kailiuką!

Ir pabaigai: šitas įrašas, kaip ką tik pastebėjau, yra jau penkiasdešimtas, todėl sveikinu save su nedideliu jubiliejum ir vėl dėkoju Jums, kad būnat su manim. Reikia manyti, kad šimtasis nebus už kalnų.

  • Vakaro judesiui vėl Disclosure.
  • Ir lengvas skaitalas ne tokia lengva tema. A.Užkalnis, aišku, yra visaip žinomas savo pasisakymais bet kokiom temom. Jo straipsnius apie valgymo įstaigas vis paskaitydavau ,,Stiliaus" žurnale, o kai pamėgau, negaliu praleisti ir kitur. Skonio reikalas, žinoma, bet dėl manęs tai spauda galėtų būt gyva vien tokiais pasireiškimais.
More Free funny Ecards about birthday cakes, friendship, work and current events.

Sėkmingo jums starto ir iki!



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą