2013 m. rugsėjo 4 d., trečiadienis

Apie skudurus #2

Moterys, šiandien vėl jums!
Rudenį mėgstu dėl įvairių priežasčių: lapų, oro temperatūros (deja, čia priskiriamas tik rugsėjis), dėl naujos pradžios (kaip ir daugelis, laiką skaičiuoju nuo vasaros iki vasaros), šiaip viso to jaukumo, kai namuose sulauki svečių ir gamini kažką skanaus arba pilstai gėrimus kairėn dešinėn (kalbu gal apie kavą). Bet vienas iš geriausių dalykų yra tas, kad keičiasi sezonas- vadinasi, keičiasi ir apdarai. 
Per vasarą pasiilgstu megztinių ir džinsų, be to, daug lengviau įdomiau atrodyti, nes galima apsirengti didesnį kiekį drabužių vieną ant kito. Todėl jau kokią savaitę neišlendu iš interneto platybių, nes ieškau įkvėpimo ir idėjų.
Beje, atsinaujinti rudens sezonui man visai nereiškia nusiaubti ''Akropolį". Žymiai kokybiškesnių drabužių prisiperku butikuose per visus metus, o paskui jau tik pertvarkau spintą skirtingiems sezonams. Idėjų ieškau naujiems deriniams, kas yra žymiai smagiau: labai paprasta apsirengti naujais drabužiais, o va suderint kažką naujo iš senų daiktų- jau iššūkis. Pagrindinė taisyklė yra užpildyt spintą tokiais drabužiais, kurie derintųsi prie visko. To visada ir laikausi. 
Žodžiu, ilgai nepostringavus, einu prie reikalo: pastebėjau, kad toks įrašas vasaros sezonui buvo labai populiarus, tai pagalvojau, kad gal bus naudingas ir rudeniui. Pasidžiaukit įvairove, kol dar šilta- iškart bus smagiau!

pop of red All black. Loving the bag! Boyfriend jeans. Cute Casual Look street styling.   camel, chambray, leo & leggings Textured Layers  casual  links to LOADS of olivia palermo street style pics fur + stripes & fun accessories cool Cozy Neutrals http://pinterest.com/elakaran/

Beje, šio sezono must- haves yra kažkas pilko, kas nors languoto, baikeriški aulinukai arba smailianosiai (bet ta klasikinė smaili bato nosis, ne tie košmarai, kurie buvo madingi prieš kokius 7 metus) ir vyriška spinta. Vadinasi, ne tik kad nesunku rudenį atrodyt madingai, bet, pasirodo, mano spintai šiemet nieko netrūksta :)

Sėkmės ieškant įkvėpimo ir nepamirškit, kad jūs turit puošti bet kokį drabužį, o ne drabužis jus :)
Iki!


1 komentaras:

  1. Your article is extraordinarily smart.I love to browse your diary's posts everyday and that i got vast facilitate from your blog and developed a replacement app spotify apk premium
    you'll check.Thanks for wonderful diary.

    AtsakytiPanaikinti