2013 m. gegužės 30 d., ketvirtadienis

Apie skudurus

Sveikos, moterys. Šiandien- išskirtinai jums!

Prieš kurį laiką, atlikdama savo įprastinį reasearch lietuviškuose bloguose, aptikau straipsnį. Tokį gerą, jog perkaičiau keletą kartų, tada dar patyrinėjau komentarus (ko paprastai nedarau). Vėliau papasakojau apie jį mamai. Prieš keletą dienų perskaičiau vėl. Žodžiu, rašliava, kurios kiekvienas žodis yra absoliučiai teisingas, akiratyje pasitaiko labai retai. Tūkstantį taškų skiriu autorei Kotrynai už įžvalgas, blaivų mastymą ir originalumą. Bei kandumą, žinoma. 

Straipsnis- va čia va.

Komentuoti per daug čia nėra ką- viskas ir taip pasakyta, ko pati net nebūčiau pagalvojusi. Tiesą sakant, Zara niekad per daug nesižavėjau vien dėl tos masinės psichozės, o dabar ten neužsuku išvis. ,,Elito" parduotuvės- ne mano skonio :)

Jokiu būdu negalėjau nepasidalinti šituo radiniu. Tokius straipsnius turėtų spausdinti madų žurnalai, kurie paskutiniu metu orientuojasi tik į aukštąją madą, pamiršdami mirtinguosius vartotojus- didžiausią perkamąją galią. 
Nesiekiu šito blogo paversti mados tinklaraščiu. Tai- kasdienis darbas, kuriam ne visada turiu laiko. Be to, ir didele kompetencija šitam reikalui pasigirti negaliu. Žinoma, esu užsikasusi madų žurnaluose ir knygose, bet iš esmės man svarbi ne pati mada, o stilius. Ir nesu tikra, ar galėčiau pasakyti, kas šiuo metu tikrai yra ,,ant bangos". O jei ir žinočiau, tai ką- reikėtų atsisakyt savo mėgstamiausių drabužių? Niekada gyvenime.

Kadangi jau pradėjau tokią temą, tai prisipažinsiu, kad puoštis man yra šventė. Ir atvirkščiai. Todėl labai griežtai skirstau drabužius į kasdieninius ir išeiginius. Pirmieji kelia siaubą mano seneliams, kurių manymu, mergaitės neturėtų nešioti suplyšusių ar apsmukusių džinsų, o sportbačiai skirti tik sportui. Ir conversai kainuoja maždaug tiek, kiek ,,Inkaro" gamyklos apavas. Išeiginių drabužių grupei priklauso sijonai ir suknelės, kurių mano spintoje tikrai yra, ir aš juos nuoširdžiai mėgstu. Taip mėgstu, kad išlįsti į dienos šviesą (dažniau- į nakties tamsą) leidžiu itin retai ir tik tada, kai esu geros nuotaikos ir noriu gerai atrodyti tam, kad linksmai praleisčiau laiką.
Bet yra vienas BET. Atėjus vasarai, mano stiliaus poreikiai ir pojūčiai visiškai sukvailioja, todėl prieš eidama iš namų kartais net dūsauju įlindus į spintą ir neišsirinkdama, kuo apsirengti. Paskaitų metui ar paprastiems kasdieniams reikalams tai negalioja, bet iš esmės atšilus orams tikrai daug dėmesio skiriu tam, ką nešioju. 
Kadangi mėgstu pašniukštinėti mados bloguose, pastebėjau, jog labai madingi visokie wishlist'ai, inspiration'ai ir panašūs dalykai, todėl užsimaniau ir aš. Šiandien visą popietę  Pinterest ieškojau sau įkvėpimo. Iš patirties galiu pasakyti, kad tai labai naudinga, kai absoliučiai nežinai, nei ką turi apsirengti, nei kaip nori atrodyti. Tada užmeti akį į nuotraukas, prie kurių anksčiau paspaudei ,,like" ir viskas greitai išsisprendžia. Na, akį šiandien ne užmečiau, o tiesiog pasidėjau kuriam laikui :)

Taigi, prie reikalo. Kadangi radau visokių grožybių, noriu jas parodyt ir jums. 

Pinned Image Pinned Image Pinned Image Pinned Image
Pinned Image Pinned Image
Pinned Image Pinned Image
Pinned Image Pinned Image
Pinned Image Pinned Image
Pinned Image Pinned Image 
Pinned Image Pinned Image Pinned Image
Pinned Image Pinned Image
Pinned Image Pinned Image
Pinned Image Pinned Image
Pinned Image Pinned Image

Ir dar vienas dalykas, madingas bloguose- tai wardrobe essentials. Net per daug mąstyti nereikia, iškart akivaizdu, kad mano essentials yra ir bus visokio plauko džinsai, dryželiai ir per dideli drabužiai, kuriuos- ironiška- pamėgstu tada, kai nėra reikalo slėpti figūros.

Šiandien labai mergaitiškai. Bet kartais ir šitaip reikia.
Tikiuosi, buvo įdomu ir naudinga.


  • Dienos pabaigai- prie įrašo apie stilių deranti labai stilingo jaunikaičio dar stilingesnė daina- "Mirrors".
Puoškitės ir laukit vasaros, kuri jau poryt! Neįtikėtina.
Iki!
  
















Komentarų nėra:

Rašyti komentarą