2012 m. birželio 4 d., pirmadienis

There are plenty of fish in the sea

Paskutinėm dienom jaučiuosi kaip mano žiurkėnas Rembo savo ratelyje- bėgu bėgu, tik neaišku, nei kur, nei kam, nei kada atbėgsiu, jei apskritai atbėgsiu.

Turėčiau mokytis mikrobiologijos egzaminui, kas atrodo baisi tragedija, nors šiaip jau tokia nėra. Mikrobiologija- gąsdinantis mokslas, kuris iš esmės sugriauna tavo naivų nerūpestingą rožinį gyvenimą. Prisiskaitai apie visokias bakterijas, tada jos pradeda atrodyt vos ne kaip kokie dinozaurai. Plauni rankas kaip išprotėjęs, niekur nenori liestis ir net kvėpuot. 
Nuotraukoj matome visokiais gudriais būdais išaugintus grybšius, gleivūnus ir bakterijas, kurie buvo ore. Laboratorijos ore, ne kokio, pavyzdžiui, troleibuso. Gal paieškosiu Google, kaip galima apsieit be kvėpavimo.
Beje, kalbant apie dinozaurus. Šiandien valgydama pusryčius šniukštinėjau po 9GAG ir mačiau labai informatyvų paveikslėlį- komiksą, kuris aiškina, kad dinozaurai iš tikrųjų išmirė iš bado, nes jų snukis per ilgas, o rankutės per trumpos, kad galėtų naudotis šaldytuvo turiniu. Elementaru, Vatsonai, kodėl niekas apie tai anksčiau nepagalvojo..?

Jau pirmadienis ir laukia kelios greitos dienos, bet vis dar gyvenu savaitgalio nuotaikom. Šeštadienio rytą, po mikrobiologijos atsiskaitymo, apdovanojau save ekskursija į butiką, kur sumedžiojau išsvajotos spalvos kelnytes.


Pagauta įkvėpimo, truputį pakuičiau spintą (susitvarkyti ją- pusdienio darbas, todėl net nesivarginu), o paskui jau visai save pribaigiau ir susikonstravau apyrankę.


                                     

Vakarą praleidau Sambaryje, kur dirba geriausiai alų pilstantis ir kapučino kavą darantis Barmenas Benas, linkėjimai jam.


Sekmadienio rytas (iki trečios popiet) praėjo lovoje su knyga. Kai esu užsiėmusi, sunku skaityti kažką naujo ir rimto, norisi lengvų, banalių istorijų. Vėl jas atradau ir jau perskaičiau porą mergaitiškų knygų, kur meilė tokia graži ir santykiai tokie dramatiški, kad net varo į neviltį. Šlovė mano sugebėjimui įsijausti į svetimas rašliavas daugiau nei šimtu procentu, dabar gyvenu ne savo gyvenimą, nes tie išgalvoti yra nepalyginamai įdomesni.


Tiek šiandien, jau metas grįžt į realybę, kuri dar baisesnė, nei dinozaurai :>


  • Dienos frazė: ,,dangus griūna''. Labai tikslu.
  • Savaitgalio daina- trijuose pavidaluose: originalas, akustinė versija ir koveris. Viena geresnė už kitą, ką čia ir bepridursi.



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą