2012 m. birželio 6 d., trečiadienis

Nothing else matters

Jau sakiau, kad pastaruoju metu ,,graužiu'' supermergaitiškas knygas, kurios panašesnės ne į grožinę literatūrą, o į žurnalus. Tai tokios ramios knygos, kurias galima vartoti po truputį valgant ar klausant muzikos. Galima net skaityti po kelias iškart, kaip dažniausiai ir darau. Ieškoti gilių minčių neverta, bet kartais norisi, kad skaitymo procesas tiesiog užkamšytų laisvo laiko skyles.
Savo romaniūkščiuose gražiais spalvotais viršelias vos spėju sekti vykstančias dramas, kur ekstazė ir agonija keičia viena kitą šviesos greičiu, bet visada sulaukiu vieno: laimingos pabaigos. Ar dar galima ko nors norėti? Laimingos pabaigos labai optimistiškai nuteikia, o to man labai trūksta šiuo metu.
Kuklaus turinio knygelės eina į trasą periodiškai, kai pati save neypatingai džiuginu, kai ir kiti nedžiugina taip, kaip tie absoliučiai nuostabūs herojai (iš tikrųjų- neįtikėtinas talentas sukurti tokius patrauklius charakterius). 
Niekad nemėgau snobų, todėl ir nešūkauju garsiai, kokia esu intelektuali ir kaip man patinka ,,Karas ir taika''. Įdomiausi karai vyksta šedevruose, kurių turiu visai nemažai, ir kuriuose galiausiai įsivyrauja taika. Juk nėra blogai kartais pagyventi svajuko dramblionėse?


Kadangi turiu nemažai visokių darbų, tai fantazijai dirba pajėgiausiu režimu. Ir taip visada: kuo labiau negaliu daryti to, ką noriu, tuo daugiau idėjų kyla. Smarkiai ruošiuosi naujų rankdarbių gaminimui plius išsikėliau sau tikslą rasti naują rankinę. Mirtinai užsimaniau permatomo plastiko, kokias, jei neklystu, pernai gamino Furla, o šiemet jos yra superturbonaujovė mirtingųjų parduotuvėse. 


Ateities maloniųjų darbų sąraše yra pasiieškoti naujos muzikos ir patobulinti savo naują patiekaliuką, kuriuo baisiai nekantrauju pavaišinti svečius!












Šiandien močiutės kieme karpiau žirklutėm žolę ir niūniavau po nosim, todėl
  • popietės daina kiek neįprasta, bet daug primenanti :)
  • vakar dienos frazė, nugirsta visiškai atsitiktinai: ,,Smagiau cirką žiūrėt, o ne jame dalyvaut''. Kontekstas- patologinė anatomija, norit tikėkit, norit- ne.
Iki greito!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą