2012 m. birželio 7 d., ketvirtadienis

Geroji praktika

Šiandien buvau ten, kur labai intensyviai ir tikslingai dirba protingiausi dėdės. Buvau Seime! Nors Grybauskaitė skaitė metinį pranešimą (nesu visiškai tikra, kas tai) ir labiau domino Konstitucijos salė, kur tikriausiai vyko cirkas (labai tinka frazė, kuria pasidalinau vakar), bet su tuo cirku nieko bendro neturėjau. Gal net geriau- dalyvavau pirmojoj savo gyvenime konferencijoj, daugmaž susijusioj su ateities darbu. Su tuo save ir sveikinu. Per kavos pertrauką (per kurią gerb. gydytojai- odontologai šlamštė pyragėlius kaip pašėlę), paslampinėjom ten, kur šiaip eidamas pro šalį nepakliūsi. Stebuklai Seime nevyksta (kartais tikrai pagalvotum, kad vyksta), bet vis tiek smagu viską pamatyt ne per televizorių.




Pagaliau pradėjau jausti, kad artinasi atostogos. Kiekvieną dieną perskaičiuoju, kiek dar liko atsiskaitymų universitete ir kartais tas skaičius net būna mažesnis nei paskutinį kartą!
Negaliu sulaukt, kada galėsiu važiuot prie jūros, kiekvieną kartą artindamasi link autostrados Vilnius-Klaipėda dūsauju, nes reikia sukti į kitą pusę. 
Kaip ten bebūtų, vasara dar tik prasidėjo (kaip visada, pareina savo tempu), o atostogos niekur nepabėgs. 

Beje, atradau naujus pokštus, kurie vadinasi ,,Texts from dog''. Ne tiek juokingi, kiek tiesiog mieli. Ypač šunų mėgėjams, nes, pavyzdžiui, man tikrai atrodo kad jei Patricija, kuri gyvena su manim, mokėtų sms'int, tai irgi rašinėtų panašius dalykus. Dalinuosi vienu, kuris tikrai sukelia šypseną. 

Šiandien tokia greita dienos ataskaita (kukliau, nei Grybauskaitė), nes jaučiu, kad metas pasigamint ką nors gražaus. 
  • Dienos daina- mano naujas ringtonas
  • Dienos seniena: ,,Empire State of Mind'', kuri labai garsiai bumbsėjo vidury centre susidariusio kamščio iš šalia stovinčio kaunietiško trečiogolfo. Nemeluosiu, kad po to nepadariau taip pat :)





Komentarų nėra:

Rašyti komentarą