2012 m. birželio 10 d., sekmadienis

call me Maybe

Kaip savaitgalis? Mano- puikus! Tiesą sakant, neatsimenu, kada dar jis buvo toks produktyvus. Ketvirtadienį- sekmadienį nulėkiau apie 700 kilometrų, į kuriuos tilpo visokių nuotykių. 

  • Susiradau darbą vasarai. Dabar bijau, jog ,,pralinksminsiu'' dar daugiau pinigų nei paprastai.
  • Be didelių nuklydimų sugebėjau pasiekti Lazdijų rajoną ir tikslią vietą jame, nors: a) nesugebėčiau nepaieškojus parodyti tos vietos žemėlapyje, b) kartais mėgstu pagrybauti ir mieste. 
  • Pirmą kartą plaukiau baidare, kas yra labai keista, nes toks vaizdas, jog tai yra darę VISI ir ne po vieną (dešimtį) kartų. Pasirodo, tai nėra taip lengva kaip tikėjausi: turiu padaryti dar vieną kitą (šimtą) atsispaudimų plius supratau, kad mašiną parkuoti yra tikrai juokų darbas. Gerai bent, kad alų gerti plaukiant labai įmanoma (ir net patartina) ir tikimybė, kad apsiversi, yra tikrai ne šimtas procentų. Ir dar- dvi mergaitės baidarėje laisvai nuošluostytų nosį kai kuriems vyrams.
  • Dar sužinojau, kad zefyrą pakelti aišku kad galima, bet ne visada išeina. Turiu omeny tuos baltu celofanu apvyniotus šieno rutulius, kurie laukuose tikrai atrodo kaip zefyrai. Tai va. Jie tikrai didesni ir sunkesni nei iš pradžių atrodo.
  • Reabilitavausi sode, kur užsiropštusi ant stogo graibiau konkorėžius iš lietvamzdžių ir po beveik metų pertraukos valgiau ledų. Visiškai nevartoju saldumynų jau daugiau nei metus, bet praėjusią vasarą nutariau, kad per atostogas iš esmės tik ledais galima ir maitintis. Šią vasarą nusprendžiau taip pat, todėl apsidovanojau savo leisgyvę fizinę išraišką labiausiai prašmatniais ledais, kuriuos buvo įmanoma rasti kaimo parduotuvėj. Juk toks svarbus įvykis!


Po ilgo savaitgalio prisikimšau mamytės virtos manų košės ir jau svajoju apie savo minkštą lovą, į kurią tuojau pat save ir tempiu.
Laukia sunki savaitė, kurią kol kas ignoruoju. Atostogos jau taip greit, kad net girdžiu!


  • Šio vakaro daina- iš tų, kurios taip įstringa, kad persekioja kaip koks šešėlis. Hello, Maybe.



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą