2012 m. birželio 11 d., pirmadienis

Apie internetą, Obamą ir Mansoną

Šiandien internete aptikau įdomų straipsnį. Būkit palaimintos, interneto aukos, nes iš tikrųjų tai- baisiai naudingas dalykas.
Amerikoj buvo atliktas tyrimas, kuris įrodė, kad vaikai, kurie daug naudojasi internetu, įsisavina abėcėlę, informaciją, kurią susiranda patys, geriau įsimena ir apskritai- didina savo išprusimo lygį. Mokykloj tą patį girdėjau apie Žemaitės veikalų skaitymo teikiamą neišmatuojamą naudą, bet šį kartą ne apie tai. Pasak tėvų, kurie yra susirūpinę dėl savo nolaiferių vaikų, internetas iškreipia realybės suvokimą, žaloja intelektą ir tikriausiai gali sukelti net vėžį, bet iš tikrųjų tai šitaip išmokstama bendrauti, laisviau išreiškiami kūrybiniai gebėjimai ir taip galima vardinti dar kelias pastraipas.
Dar verta paminėti, kad tyrimą parėmė informacinių technologijų kompanijos. Bet kodėl tai negalėtų būti tiesa..?
Kaip jau ir buvo minėta, mano išprusimas labai progresuoja interneto dėka. Šiandien čia itin pasismaginau. Radau labai nuotaikingą video, kuris tikriausiai yra ilgo darbo rezultatas: JAV prezidentas Obama atlieka dainą, kuri vakar mane persekiojo, o šiandien jau po truputį palieka ramybėje. Patiko smagi detalė pabaigoje, kur praneša: ,,Subscribe. And I love you back. Maybe". Rimtai, kas kuria tokius kūrinius?
Ir dar buvau (ne)maloniai nustebinta, nes paaiškėjo, jog Marilynas Mansonas iš tikrųjų yra žmogus. ,,Baisus diedas"- sako mama. Delfi paskaitinėjau interviu su juo, bet šiaip labiau sudomino nuotraukos, kuriose jis nėra personažas. Nusivyliau, nes, ko gero, anksčiau nesu jo mačiusi be makiažo ir odinių korsetų, todėl maniau, jog tai, kaip jis atrodo iš tikrųjų, yra paslaptis ar kažkas tokio. Negi aš viena tokia neapsišvietus?
Taip pat aptikau visokio plauko edukacinio (ir nelabai) pobūdžio straipsnių, kaip pagal savo zodiako ženklą pasirinkti automobilį, šalį, kur gyventi ir kojinių spalvą. Apie tai- kada nors, nes čia savarankiška tema, tikrai verta dėmesio.

Jei neironizuojant, tai šiandien nugyvenau dar vieną gana produktyvią dieną. Butike nudžioviau porą drabužių, po to paskaitinėjau naujienas ir akivaizdu kad praturtinau savo intelektą. Prizas buvo lazanija, dėl kurios kuičiausi virtuvėje visą vakarą. Po savaitgalio dar negaliu sugrįžti į įprastą režimą, bet per daug ir nesistengiu.




Kadangi dabar savo  egzistencijai esu nustačiusi paviršutiniškumo režimą, tai tokią dieną laikau produktyvia, kad ir kaip apgailėtinai tai skambėtų. 

Šiandienos horoskopas sako, jog galvosiu apie investicijas ir keliones. Tai gal ir pamąstysiu apie kelionę rytoj iki artimiausio butiko ir investicijas į spintą. Alkoholizmas yra labai blogai, bet apmąstyti viską man padės butelaitis ,,Sherwood" gėrimo, kurį labai rekomenduoju.

  • Nors ir labai žaviuosi Obamos talentu, dienos daina visgi yra kuklesnė. 
  • Kita dienos daina yra tokios mergaitės Evelinos šedevras ,,Džo" (tikriausiai), kurią po kurio laiko prisiminėm su drauge Gabriele dėl to kad a) ji yra tos pačios draugės viena iš mėgstamiausių, b) žvėriškas linksmybes užsuka šitas gabaliukas. 
Gero likusio vakaro, nesušlapkit tokiu vasarišku oru!


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą