2012 m. gegužės 30 d., trečiadienis

Outfit error E01

Vienas iš smagiausių dalykų leidžiant laiką dėvėtų drabužių parduotuvėse yra atrasti šedevrų, kurių šiaip jau nepamatysi. Na, nebent pasiseks ir kažką akiai neįprasto pastebėsi gatvėje. 
Mada yra absoliučiai nepastovus dalykas ir, aišku, dalis istorijos. Dėl nepastovumo ta istorija atrodo baisiai smagiai, todėl nusprendėm  pasidalinti praeitimi.


Tviskanti alubario žvaigždė


Auksinė palaidinė gražiai žėri, todėl tinka ir į klubą, ir į daržą. Būtų pakenčiama, jei ne tos originalios plastmasinės puošybos detalės, dėl kurių nusvyra rankos. Kelnytės vilties, deja, neturi, nors ir yra madingai per trumpos ir platėjančios, taip pat su dumblo žalumo priemaišomis. 

Pašniukštinėjusi interneto platybėse, radau panašiai atrodančių kūrinių: Vivienne Westwood (beveik 246 eurai) ir Haider Ackermann (viso labo 744 eurai). Dabar graužiuosi, kodėl nepirkau auksinės palaidinės vietinės reikšmės parduotuvėje 171 kartą pigiau...


Nepaisant tos dienos sėkmių ir nesėkmių, mano ir mano draugių piniginės patuštėjo, o spintos turinys pasipildė, kas yra nebloga paguoda, nes nuostabioji palaidinė taip ir liko kabėti vieniša.

Tiek pirmam kartui- žvitri akis stebi toliau.
(O pirmojo rubrikos įrašo nebūtų be dviejų G. Taigi.)

  • Daina bendrai nuotaikai palaikyti: kas nors iš Modern Talking repertuaro.
  • Papildžiau savo žodyną nauju terminu ,,oniomanija'', kas iš pradžių skamba kaip perdėtas potraukis svogūnams ar kažkas tokio, bet iš tikrųjų yra ne tokia jau didelė problema.






Komentarų nėra:

Rašyti komentarą