2012 m. gegužės 27 d., sekmadienis

Ant ožkos ir į dangų

,,Labas'' sakau sau pačiai ir ateities skaitytojams.
Jau kuris laikas galvoje vis prasisuka mintis apie savo blogą. 
Tad štai ir aš- kasdien nuomonę keičianti ir vis dar neapsisprendusi, kas tai bus. Kaip ir pavadinimas: rodos, jodinėti ant ožkos- nei šis, nei tas, bet vis dėlto kažkas.

Nemėgstu ir nemoku rašyti prisistatymų, kurie atrodo kaip CV, todėl pirmasis įrašas skirtas mano TOP10 dalykų, kurie jau tapę kasdienybe, gyvenimo būdu, tuo, kas visada yra su manim kaip kokia papildoma galūnė. Negalėjau apsispręsti dėl jų eiliškumo pagal svarbą, todėl prizinių vietų nėra.

  • Skaitymas. Hobis numeris vienas nuo neatmenamų laikų. ,,Graužiant'' knygas atsirado ir pomėgis rašyti, kai supratau, kokią galią turi kiekviena raidė ir kiek daug galima jomis išreikšti. Mėgstu visas rašytinės išraiškos formas- nuo maisto produktų sudėties iki ,,Hario Poterio'', nuo reklaminių leidinių, žurnalų, iki knygų apie stilių ir madą. 

  • Mados blogai. Turbūt smagiausias dalykas, randamas internete. Vienintelis minusas- jų yra tiek daug, jog net pikta pagalvojus, kad kažkurio dar nematei. Tokie tinklaraščiai yra pagrindinis maistas mano akims ir turtingiausias idėjų bankas. 
        Keletas mėgstamiausių:  Et pourquoi pas Coline, Ring my bell, Style scrapbook 
        My style pill .
  • Muzika. Geriausias pasaulio gydytojas jei ne nuo fizinių ligų, tai nuo emocinių- tikrai.   Paskutiniu metu mano aplinkoje nenutyla Coldplay, Lana del Rey ir Robyn. 

  • Džinsai. Absoliučiai fenomenalus drabužis, geriausias žmonijos išradimas ir, mano akimis, stilingiausias ir universaliausias daiktas, kurį galima turėti spintoje ir vartoti dideliais kiekiais. Mėgstu puoštis, bet jei kokią dieną neapgalvotai išlekiu iš namų su suknele ar sijonu, visą dieną galvoju apie džinsus. Į mano nagus jie patenka įvairiais būdais- iš užsienio, iš vietinių naujų ir dėvėtų drabužių parduotuvių, iš mamos spintos. Visus juos vienodai myliu ir siunčiu linkėjimus! 


  • Rankdarbiai. Antras geriausias pasaulio gydytojas po muzikos. Apsivertus visokiais daikteliais, kurie iš pradžių atrodo kaip šiukšlės, visi negerumai tuoj pat pabėga. Nemoku nei megzti, nei lankstyti origamio ar mūryti sienų, bet vis tiek mėgstu pati gamintis visokias aprangos (ir ne tik) detales. Parodysiu kada nors vėliau. 


  • Laikrodžiai. Valandas man skaičiuoja telefonas, bet laikrodis visada tupi ant rankos bet kurią dieną bet kokia proga, nes apsikarstyti kitokiais papuošalais nemėgstu. Patogiausias aksesuaras, kuris visada kalba pats už save! 


  • Butikai. Toks gražus pavadinimas, iš tiesų maskuojantis ne tokį gražų- ,,skudurynai''. Ir taip nežymius dėvėtų drabužių parduotuvių minusus užgožia didelis blizgantis pliusas: niekas nežino, nei kur pirkai tai, ką vilki, nei kiek viskas kainavo, skirtingai nei sergant apsipirkinėjimo akropoliuose manija. Svarbiausia sąlyga- turėti laiko, o kantrybės galima išmokti.


  • Batai. Sutikusi žmogų, pirmiausia žiūriu į kojas. Pati dažniausiai derinu drabužius prie batų, o ne atvirkščiai. Turiu įvairių ivairioms progoms ir vis tiek galvoju, jog niekada nebus gana. Pelenė yra geriausias įrodymas, kad batai gali pakeist gyvenimą, kuo tam tikra prasme esu įsitikinusi ne kartą. 


  • Vyriški kvepalai. Labai mėgstu visokius vyriškus daiktus, ypač marškinius. Kartą net buvau taip užsimaniusi vyriškų džinsų, jog išsimatavau pusę Akropolio, bet (koks nusivylimas) tam, kad jie padoriai atrodytų, reikia turėti ką į juos ,,įsidėti'', jei suprantat, ką turiu omenyje. O kvepalai yra toks neutralus dalykas, jog man apskritai keista, kad jie skirstomi į vyriškus ir moteriškus. Kaip ten bebūtų, pati dažniausiai naudoju unisex Calvin Klein ,,be'', kurie neturi nė vieno konkurento. O kartais nepastebėta ,,prasisuku'' tėčio lentynoje.


  • Paskutinis punktas sąraše- varijuojantis, todėl nesinori įvardinti vienu žodžiu. Šiandien tai gali būti maisto gaminimas, rytoj- amerikietiški komedijiniai serialai, poryt- spalvotos kelnės. Bet apie viską ateityje.


Ir pabaigai: padėka draugei G. už įkvėpimą ir gerai atliktus namų darbus, renkant šitam blogui pavadinimą!



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą