2012 m. gegužės 29 d., antradienis

Abrakadabra

Ar žinot tuos neoninius flomasterius, su kuriais būtinai reikia žaisti, kai kažką mokaisi? Tie, kuriais pažymimi svarbiausi žodžiai arba sakiniai. Žodžiai, kurgi ne... Mano konspektai dažniausiai būna nuspalvinti vientisai.
Kad net ir vasarą nepamirščiau mokslų, vakar pakeliui namo prigriebiau konspektus primenančią suknelę. 


Apskritai kelininkus primenančios spalvos mane vis labiau žavi, nors anksčiau keldavo siaubą. Akivaizdu, kad sunku nepasiduoti masinei įtakai, tai ir požiūris pasikeitė, kai visokie neonai atėjo į madą. Toks būdas praskaidrinti gal ir ne beviltiškai pilką, bet gana nuobodžią kasdienybę man labai priimtinas.




Kartais visai įdomu paanalizuoti spalvų reikšmes, nors čia tikriausiai tas pats kas skaityti horoskopus. 
Neneigsiu, kad į paieškos langelį įvedžiau ,,neoninė geltona'' ir gavau ne tai, ko norėjau. Sakykim, kad tokia privalomų mašinoje turėti liemenių spalva yra geltonapliusžalia, taigi kas iš to: ,,Geltona yra saulės spalva. Ji susijusi su džiaugsmu, laime, intelektu ir energija''. Neįtikėtina staigmena, bet dėl intelekto negaliu ginčytis. Toliau: ,,Kai geltonos labai daug, ji gali kelti sumaištį <...> geltona yra nestabili ir spontaniška spalva''. Tiek to. Tuo tarpu ,,Žalia siūlo stabilumą ir patvarumą'', dar simbolizuoja harmoniją ir taip toliau. 
Darau skubias išvadas, kad neoninė geltona yra visiškas nesusipratimas, prieštarauja sau pačiai ir visiems kitiems ir niekaip negali apsispręst, kokia nori būt. 
Panašu, kad būsiu atradus savo dvynę...

  • Šiandien įtraukiau naują dainą į savo mėgstamiausiųjų sąrašą. Malonus atradimas.






















Komentarų nėra:

Rašyti komentarą